Milco kompaniju karakteriše diversifikovani poslovni model, te u sklopu naše kompanije, od 2020. godine, imamo i benzinsku pumpu.

Smještena na izvrsnom mjestu, Milco pumpa je savremeno opremljena benzinska pumpa koja vam pruža visokokvalitetno gorivo po pristupačnim cijenama sa brzom isporukom. Osim toga, na Milco pumpi ćete uvijek naći ljubazno i nasmijano osoblje, koje će učiniti sve da osjetite da ste dobrodošli.

Za one koji žele odmoriti i napraviti pauzu na putu, Milco pumpa ima odmaralište za vozače gdje se možete opustiti i pripremiti za dalji put. Ukoliko želite, možete uživati u kafi ili nekoj od grickalica koje su uvijek dostupne u prodavnici na pumpi.

Milco pumpa je mjesto gdje se kvalitet i profesionalnost susreću sa ljubaznošću i uslužnošću. 

Sarađujemo sa prevoznicima koji sipaju gorivo na Milco pumpi i koristimo njihove usluge za prevoz svojih proizvoda od dobavljača do krajnjih kupaca, što znači da ćete uvijek biti sigurni u kvalitet proizvoda koji kupujete. Najkvalitetnije gorivo tipa disel i eurodisel nabavljamo iz rafinerije Rijeka INNA, dok benzin Q MAX 100 dolazi iz Slovenije Petrol.

Posjetite nas i uvjerite se u sve što Milco pumpa može pružiti!