Otvorili smo pumpu, a pored nje kafić, nedaleko od našeg sjedišta kompanije Milco u Trnu. Naši radnici, prijatelji i gosti radosni su zbog cijele ideje koja je realizovana krajem 2022. godine.

Ovaj kafić ima dugoročnu prepoznatljivost među svojim komšijama koji ga rado obilaze gdje bi popili svoju jutarnju, prvu kafu i uzeli predah u toku napornog radnog dana. Kafic “Koš” otvoren je prvenstveno zbog naših saradnika iz dijela transporta i logistike!

Kafić se ujedno nalazi na oko 100 metara od našeg sjedišta u Trnu. Svakako da ovdje i mi provodimo dosta vremena u ugodnim razgovorima pripremajući se za nove radne izazove. Pravimo planove, družimo se, uživamo, i što je najvažnije od svega – odolevamo stresu koji je česta pojava kada se bavite poslovima crne i obojene metalurgije!

Kafić “Koš” je zbog gustog rasporeda i svakodnevnih obaveza, postao omiljeno mjesto za odmor, predah i odličnu kafu! Osim toga, pruža kompletnu ponudu za sve svoje goste, od cijeđenih sokova i kafe do svih vrsta žestokog pića i vina.

Posetite nas i uverite se i sami!