Prodaja proizvoda od metala je dugogodišnja praksa u našoj kompaniji. Više od 30 godina uspješno poslujemo sa klijentima iz BiH, regiona i svijeta. Naša misija je da se stalno širimo, sklapamo nova prijateljstva i dugoročne saradnje, gradimo nevjerovatne projekte i učestvujemo u izgradnji ljepših gradova.

Prodaja proizvoda od metala po najsavremenijim svjetskim standardima

Milco je lider na domaćem tržištu metala. 

Uspješno zadovoljavamo potrebe naših kupaca proizvodima iz oblasti crne i obojene metalurgije. Naša kompanija je bazirana na proizvodima iz metaloprerađivačke industrije i zanatstva.

Godišnji obim prodaje naših proizvoda je preko 40,000 tona, što je samo dokaz da vrijedno radimo na unapređenju svih svojih proizvoda, kako bismo pružili najbolju ponudu po cijeni koja je uvek manja nego kod konkurenata.

Naši kupci su oduvijek znali da mogu da računaju na pouzdanost, kvalitet, i na poštovanje svakog dogovora i roka. 

Prodaja proizvoda od metala

Proizvodi od metala koji zaslužuju Vašu pažnju

Prodaja proizvoda od metala po najboljim cijenama, uz pouzdan kvalitet:

Limovi – kupuju se direktno u željezarama u Italiji i Srbiji, gdje znamo tačno porijeklo lima i samu izradu istog. Kvalitet iza koga stojimo je dokaz našim kupcima da im pružamo samo ono najbolje što postoji na tržištu. Ne kupujemo od trgovaca i preprodavaca.

Naši proizvodi od metala imaju jako veliki asortiman. U našoj bogatoj ponudi možete naći limove debljine od 0,4 do 200 mm, u svim željenim dimenzijama.

Cijevi – prvoklasne šavne i bešavne cijevi se proizvode u Italiji i Srbiji. U Srbiji imamo dogovoren i preradni posao, te smo u potpunosti uključeni u proces izrade cijevi. Zato imamo mogućnost da pravimo cijevi po specijalnim i željenim dimenzijama, što nam daje potpunu kontrolu da se uvjerimo u kvalitet finalnog proizvoda.

Puno željezo – u našoj ponudi se nalazi puno željezo, kvadratnog i okruglog presjeka. Obiman asortiman i odlična cijena vas očekuju u našoj kompaniji. MILCO d.o.o. uz sve svoje proizvode obezbjeđuje i neophodne ateste, te garancije kvaliteta.

L i T profili – u ponudi Milco kompanije možete pronaći vrhunske L i T profile različitih dimenzija. MILCO d.o.o. svojim kupcima nudi aluminijumske i čelične L profile, kao i T profile.

Flahovi – kada je reč o flahovima, radi se o robi koja ide na dalju obradu, vari se, sječe, savija. Veliki asortiman i pouzdan kvalitet su naša garancija.

Nosači – direktno iz renomirane italijanske fabrike, dolaze nosači koji se koriste prilikom izrade konstrukcija gdje je kvalitet i samo porijeklo jako bitno zbog statike i mogućnosti da dođe do pucanja i urušavanja materijala, što je katastrofalno, s toga je kvalitet ključan.

Prodaja proizvoda od metala

Proizvodnja i prodaja bačvi

Proizvodnjom bačvi bavi se samo Milco kompanija na prostoru BiH.

Radi se o bačvama koje se uglavnom koriste za lagerovanje ulja. Postali smo prepoznatljivi po ovom proizvodu, jer nabavljamo kompletnu sirovinu za izradu bačvi, direkntno od željezare. Na taj način uspjevamo da imamo konkurentnije cijene na tržištu. Bačve prodajemo u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Proizvodnja bačvi je kompletno automatizovana. 

Profesionalni pristup prema klijentima

Kada sarađujete sa nama, možete da očekujete vrhunski kvalitet, brzinu, konkuretnu cijenu i garanciju za sve proizvode. Milco kompanija je stekla dobru reputaciju i kod kupaca i kod dobavljača.

Kroz godine iskustva, kupci su nas prepoznali kao pouzdane partnere koji će im omogućiti sve ono što zahtijevaju, po najboljim uslovima.

Što se tiče dobavljača, takođe smo izgradili dobru reputaciju, jer se uvijek držimo zacrtanog dogovora. 

Projekti na koje smo ponosni

Mnogo je bilo projekata u poslednje tri decenije koji su ostavili traga i koji su značajno doprinijeli ljudima.

Od novih realizovanih projekata, izvojili bismo i izgradnju termoelektrane Stanari, izgradnju mosta u Toplicama, izgradnju autoputa 9. maj, izgradnju fabrike Pirnar u Petrovcu, remont željezare Zenica, remont termoelektrana Gacko i Ugljevik. 

Milco – kompanija sa dugom tradicijom

1988. godine, Milco kompanija je osnovana. Preživjela je mnoge nedaće. Devedesetih, nakon rata, Milco kompanija se susrijela sa problemima uvoza materijala iz Evrope zbog sankcija. 2008. uslijedila je velika globalna kriza. Znali smo da su promjene pred nama i da neće stati.

U skorije vrijeme, znatan disbalans na tržištu osijetio se tokom pandemije. Sada, kada je uslijedio rat, cijene takođe divljaju na tržištu.

I dalje, ostajemo pri stavu da je i u ovim vrijemenima najbitnije održati dosljednost.

Uspijeli smo da ostanemo konstantni. Nikada nismo dozvolili da kasnimo sa isporukama za kupce, da smanjimo kvalitet proizvoda ili da izvođenje projekata bude dovedeno u pitanje.

Uvijek smo poštovali rokove, kako ne bismo ugrozili čitav lanac snadbijevanja i isporuke.

Stabilno, nastavljamo dalje, da gradimo velike projekte i da obezbedimo samo najbolje našim klijentima.

Saradnja na obostrano zadovoljstvo

Prepoznati smo kao lideri u obradi čelika, na teritoriji BiH, i šire. Redovno odgovaramo na potrebe naših kupaca.

To su najčešće velike kompanije koje zahtijevaju vrhunski kvalitet, brz rok isporuke i garanciju na kvalitet.

Smatramo da svakog kupca možemo da uslužimo i da željenu robu dostavimo na njihovu adresu!

OČEKUJEMO I VAŠ POZIV NA SARADNJU!